Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Reus

SERRALLERS A DOMICILI A REUS

Malgrat ser una població d'interior, Reus és un punt molt important de Tarragona, pels seus més de cent mil habitants i per la seva bona localització respecte a les altres poblacions. Malgrat tot això, s'aprecia una manca de serrallers a Reus, la qual cosa treballem per solucionar.


Al llarg dels nostres anys d'experiència en el sector de la serralleria a Tarragona, hem rebut una gran quantitat de serveis a Reus, per això des de fa un parell d'anys comptem allà amb una delegació dels nostres serrallers, de manera que fos molt més senzill i ràpid anar a cada servei.


Pel que fa a treball de serralleria, Reus és una zona tranquil·la, en comparació amb zones turístiques com Salou o el Vendrell. A Reus predominen els serveis d'obertures de portes, pels motius més comuns, oblit o pèrdua de claus, que solen succeir pel ritme de vida i treball que portem. de manera que sempre estem atents a aquestes trucades.


Serveis urgents de serralleria a Reus.

Com serrallers a Reus, realitzem una sèrie de serveis integrals de serralleria, tractant de cobrir totes les necessitats dels nostres clients, incloent un servei d'urgència durant les 24 hores del dia.


Obertura de portes

Una bona obertura de porta ha de ser ràpida i precisa, i el que és més important, amb un preu ajustat. Condicions que complim sempre en Manel Grau Serrallers, ja que quedar-se fora de casa no és un glop agradable i el client requereix que se solucioni el més aviat possible i amb garanties.


A l'hora d'obrir una porta sempre treballem amb eines professionals de primera qualitat, les quals ens permeten obrir tota mena de portes (generalment sense danyar-les), sense importar el tipus de pany que aquestes tinguin.


Canvi de pany

Un bon pany ajuda molt a mantenir una casa segura atès que la porta d'entrada és la principal via d'accés per a lladres, que han anat desenvolupant tècniques d'assalt i són capaços de burlar els panys convencionals. Per aquesta raó, des Manel Grau Serrallers insistim en assegurar cada porta principal de la vivenda, de manera que ningú no autoritzat pugui entrar, per molt que ho intenti.


Treballem amb les millors marques de panys del sector, podent triar el nivell de seguretat i tipus de pany. Tot ajustat sempre a la porta i amb les nostres sugerencies de protecció, per perdre aquesta por que pot suposar el pensar que algú pot accedir a la nostra vivenda.


I com a suplement als panys, oferim un servei d'instal·lació de forrellats de seguretat.


Sobre la serralleria a Reus

Disposem d'un equip de serrallers professionals a Reus, i treballem les 24 hores en qualsevol punt de la població. Oferim serveis de serralleria de tota mena, i tots amb pressupostos previs i personalitzats, ja sigui per telèfon o presencial. Pots contactar amb nosaltres en el nostre número d'atenció telefònica.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 El serraller es trova a Reus?

Sí, la seu de Manel Grau Serrallers a Reus està composta per personal de la zona, inclosos els tècnics que resideixen a la mateixa població i atenen des d'allí la comarca del Baix Camp.


⏱️ Quant triguen a arribar?

En situacions normals, que són 99 de cada 100, els serveis d'urgències dels atenem en menys de 30 minuts.


🚨 Atenen urgències?

Sí, la nostra seu a Reus disposa, com a mínim, d'un serraller de guàrdia les 24 hores en qualsevol dia de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.