Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Obertura de portes

Obertura de portes i panys de tot tipus

Segur que en més d'una ocasió t'has vist davant del problema d'haver oblidat les claus dins de casa, o de no trobar-les quan les necessites. Moltes vegades aquest problema es soluciona perquè una altra persona té una còpia de les claus i ens pot salvar de la dificultat, però en altres, no tindrem tanta sort, i és quan el nostre servei entra en acció.


En Manel Grau Serrallers som especialistes en les obertures de portes, i sobretot, acudim en l'acte fins a la teva localització per solucionar el problema en el menor temps possible.


Obertura de portes amb servei urgent a Tarragona.

Experts en obertura de panys

En tots els nostres anys d'experiència en la serralleria, ens hem anat especialitzant en l'obertura de tot tipus de portes, de manera que podem dir amb total seguretat que obrirem la teva porta. I aquesta asseveració ve donada perquè estudiem amb deteniment cada sistema de seguretat que es presenta i cada pany que s'ha creat, de manera que mai ens trobem amb una situació en la que haguem de deixar al nostre client al carrer.


Depenent del tipus de porta podem emprar una o altra tècnica, però sigui quina sigui la que usem, pràcticament mai fem mal la porta, ja que de fer-ho, generaríem al client unes despeses extra en reparacions que no podem permetre, ja que a més de velocitat, garantim uns preus molt ajustats i sens dubte, els més competitius de la província.


Tipus de servei d'obertura

Entre tots els tipus d'obertures de portes que realitzem, cal destacar les obertures de portes urgents, que són les demandades en l'acte, i que en Manel Grau Serrallers oferim durant les 24 hores i tots els dies de l'any. També assegurem que >arribem a tots els punts de la província de Tarragona, ja que disposem de diversos serrallers distribuïts per tota la geografia, disponibles per a tots els serveis que sorgeixin.


A part d'aquestes obertures, també oferim un servei amb cita prèvia, per exemple, per a obertures de portes interiors que no corren tanta pressa i per a les que podem acordar el dia i l'hora de la visita que es necessitin.


Dins d'aquests dos tipus de serveis, és important ressaltar que els realitzem tant per a particulars com per a comerços o zones industrials, amb les mateixes característiques i garanties oferides anteriorment.


Eines d'obertura professionals

Per a realitzar els nostres serveis d'obertura de portes d'una manera òptima, en el nostre equip utilitzem unes eines dissenyades especialment per a aquesta comesa, les quals ens permeten realitzar un treball net, en el qual, de realitzar-lo amb un altre tipus d'eines, caldria trencar el pany o algun altre element.


A part, i si cal, també instal·lem panys nous, tots d'alta seguretat, per evitar robatoris o còpies de claus que permetin l'accés a les nostres cases en cas de tenir algun problema.

L'experiència, la tècnica i la perícia del serraller són els punts més importants per a dur a terme l'obertura.

Servei d'obertura de portes a Tarragona

Els nostres serrallers de Tarragona estan disponibles les 24 hores per atendre les teves necessitats. Pots trobar-nos en el nostre número d'assistència, telèfon que sempre portem a sobre de manera que mai et trobaràs sol davant d'un problema de serralleria.


Com amb tots els nostres serveis, ens comprometem a atendre't les 24 hores del dia, i el que és més important, en qualsevol punt de la província de Tarragona. Només has de trucar-nos i t'ajudarem amb tot el que vulguis saber per obrir o instal·lar el teu pany.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLER

Al llarg de la nostra província, tenim diverses delegacions de serrallers que garanteixen un temps de resposta mínim. Entre aquestes poblacions, hi ha les més importants en quant a població i també, les més importants per localització, com són les zones de costa, amb més turisme durant l'any i les centrals, que ens permeten viatjar a les poblacions properes de forma més eficient.


En totes les nostres zones de treball ens regim pels mateixos principis; serietat, rapidesa, eficàcia i satisfacció del client. Aquestes són les poblacions de Tarragona en què pots trobar disponibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.