Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Automatismes

Automatització de portes i persianes

Hi ha serveis de serralleria que es sol·liciten de forma urgent i serveixen per treure'ns d'un compromís en un moment determinat, i altres, com el que us presentem ací, serveixen per facilitar-nos la vida a casa o els negocis a més de millorar la seguretat.


I és que les instal·lacions d'automatisme ens permeten evitar esforços innecessaris, com per exemple, el fet al pujar o baixar les persianes, o obrir pesades portes corredisses o de garatge. Són accions que estem acostumats a fer en el nostre dia a dia i que mai pensem que podem evitar-les amb un simple sistema de motors.


De la mateixa manera, un sistema automàtic de portes augmenta la nostra seguretat. Per exemple, en portes de garatge, xalets i adossats, ens permeten obrir i tancar aquesta porta sense necessitat de baixar del vehicle.


Instalació de sistemes d'e 'automatizació a Tarragona.

Persianes automàtiques

En aquest aspecte, podem trobar el sistema d'automatització més comú, que són les persianes d'habitatge automàtiques, instal·lades en qualsevol finestra, ja que la seva col·locació es realitza al calaix superior, part que totes les persianes tenen, i per la qual cosa és gairebé universal.


A l'hora d'automatitzar una persiana de casa, ens encarreguem d'agafar mesures, aportar el motor i fer la instal·lació completa, fins a deixar la teva persiana llista per pujar i baixar sense fer esforços.


Dins de les persianes automàtiques, podem trobar diversos mètodes d'activació; mitjançant un interruptor a la paret propera, que permet pujar i baixar la persiana havent d'apropar-nos a ella, mitjançant un comandament a distància connectat al motor d'aquesta, el que ens permet accionar des de qualsevol punt de l'habitació. Una millora de qualitat substancial per un preu no massa elevat.


I en l'actualitat, podem trobar una nova manera de control de les persianes automàtiques, que consisteix en la nova aplicació de control per mitjà dels smartphones, les quals permeten fins i tot realitzar accions sense estar a casa. Això ens permet pujar o baixar les persianes per anar preparant la casa si volem fred o calor quan arribem.


Automatizació de portes

L'altre servei d'automatitzacions més sol·licitat és el de l'automatització de portes, ja siguin portes interiors, de reixes o de garatges. Són especialment aquestes últimes les que més ens demanen, ja que les portes de garatge dels pisos adossats poden ser un maldecap si cal obrir-les i tancar-les a mà. Tots els serveis els realitzem, no només en habitatges particulars, sinó també en comerços i zones industrials. Consulta amb nosaltres i et comentarem tot el que necessitis.


L'automatització de les portes de garatge es porta a terme de forma senzilla, només cal instal·lar un petit motor i connectar aquest a la caixa de control i de la porta desitjada, deixant-la a punt per obrir amb un comandament a distància.

L'automatització de persianes i portes ajuda a millorar en diversos aspectes, sobretot en confort i seguretat.

Servei d'automatismes a Tarragona

A part dels serveis descrits, com a serrallers d'urgència a Tarragona realitzem un servei complet d'automatisme, de manera que només has de contactar amb nosaltres per comentar-nos què necessites instal·lar a casa o al teu negoci, de manera que nosaltres subministrarem tot el material i ens encarregarem de realitzar la instal·lació a mida, deixant tot a punt per utilitzar i en el menor temps possible.


Els nostres serveis consten tots d'una garantia de treball que oferim perquè en cas d'haver algun problema imprevist, només hagis de trucar-nos i acudirem a solucionar-ho i que quedi tot com acabat d'instal·lar.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLERS

Al llarg de la nostra província, tenim diverses delegacions de serrallers situades estratègicament de manera que puguem garantir un temps de resposta mínim. Entre aquestes poblacions, hi ha les més importants en quant a població i també, les més importants per localització, com són les zones de costa, amb més turisme durant l'any i les centrals, que ens permeten desplaçar-nos a les seves poblacions properes de forma més eficient.


En totes les nostres zones de treball ens regim pels mateixos principis; serietat, rapidesa, eficàcia i satisfacció del client. Aquestes són les poblacions de Tarragona en què pots trobar disponibles.

Utilizamos cookies propias y de terceros para el análisis y medición de nuestra web. Si continúas navegando consideramos que aceptas el uso de cookies en nuestro sitio.