Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat 24 HORES

SERRALLERIA A TARRAGONA A DOMICILI

Manel Grau Serrallers és una empresa dedicada íntegrament als serveis de serralleria a la província de Tarragona. En aquesta empresa, diversos serrallers autònoms ens organitzem per oferir el millor servei de serralleria les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Disposem de diferents delegacions en diversos punts de la geografia tarragonina per així reduir al mínim el temps d'espera dels nostres clients davant d'un servei d'urgència. Amb això, el nostre temps mitjà d'atenció ronda els 20 minuts.

Reus, El Vendrell, Cambrils, Valls, Salou ... On et trobis dins de la província de Tarragona, si necessites els serveis dels nostres serrallers. Trucans.

OBERTURA DE PORTES

Obertura de portes
Obertura de portes a Tarragona
En Manel Grau Serrallers comptem amb un gran ventall de tècniques noves i eficients per a la obertura de portes sense trencament. Els nostres tècnics estan tots formats per oferir aquest servei de qualitat i sempre al millor preu.

CANVI DE PANYS

Canvi de panys
Canvi i reparació de panys a Tarragona
De vegades els panys queden danyades o fins i tot obsoletes i requereixen d'un canvi o actualització per mantenir la seguretat. En Manel Grau Serrallers disposem de les últimes novetats i tecnologies de seguretat.

INSTAL·LACIÓ DE FORRELLATS

Instal·lació de forrellats
Augment de seguretat amb instal·lació de forrellats
La instal·lació d'un forrellat addicional pot suposar un interessant extra de seguretat en casos de pèrdua de claus o intent d'accés a l'habitatge. Truca'ns! Disposem dels panys més segurs i fiables del mercat.

Manel Grau Serrallers disposa de professionals experimentats en punts estratègics de Tarragona per reduir el temps d'assistència.

El preu més econòmic i ajustat

Amb la nostra forma de treballar, hem aconseguit un gran dinamisme, que ens permet oferir el millor servei a bon preu. Demana pressupost sense compromís!

Servei d'urgència disponible les 24 hores

Som conscients que alguns serveis de serralleria no poden esperar al dia següent. Per això, disposem d'un servei urgent sempre actiu, les 24 hores dels 365 dies de l'any.

Complet equip d'experts serrallers

Cada tècnic que presta servei en Manel Grau Serrallers compta amb més de 10 anys d'experiència en el sector. Amb això garantim grans serveis i resultats satisfactoris.

Confiança i proximitat en el tracte al client

Les nostres normes de treball ens exigeixen que la professionalitat sigui un valor imperant. En Manel Grau Serrallers fem nostres els problemes dels nostres clients i els resolem amb discreció.

Una empresa local amb marcada vocació de servei. Amb el nostre treball creixem personal i professionalment. Ens dónes la teva confiança?

Les millors marques de serralleria

A tota Tarragona

  • Salou
  • El Vendrell
  • Cambrils
  • Valls
  • i altres...

Opinions

  • Fa uns mesos vaig haver de instal·lar una caixa forta per guardar documents importants i en Manel Grau ho van fer en un temps rècord i amb un acabat magnífic. Josep Vila - Tarragona
  • No era la primera vegada que em deixava les claus dins i havia de trucar a un manyà. En aquest cas l'atenció va ser molt millor i es va solucionar més ràpid. Jordi Martínez - Salou
  • En el nostre local han intentat robar en diverses ocasions, i vam prendre la decisió d'instal·lar una porta cuirassada. En tot just uns dies la teníem llista. Antonio Abad - Cambrils
  • Quan algú pensa en un servei de serrallers 24 hores, automàticament pensa en preus alts. No obstant això, el tècnic de Manel Grau va cobrar un preu raonable. Carmen Albors - Tarragona

MANEL GRAU CERRAJEROS, A DOMICILI A TARRAGONA

Manel Grau Serrallers és una empresa local de serralleria amb servei d'urgència les 24 hores i ubicat a Tarragona prestant servei a tota la província. El negoci comença el 2002 quan Manel Grau s'inicia com manyà i anys després s'amplia amb diversos serrallers experts de la zona que conjuminen forces per poder prestar un servei més complet, ràpid i eficaç a cadascun dels seus clients. Gràcies a això, a més, és possible cobrir un major nombre de poblacions dins de Tarragona: Salou, el Vendrell, Cambrils o Valls són algunes de les més destacades.


Formació com a serrallers

Per poder dur a terme els serveis de serralleria a nivell professional és necessària una àmplia formació. Un curs general per a la realització dels serveis més freqüents i cursos d'especialització per a determinades tasques. A més, la formació ha de ser constant doncs l'aparició i actualització de noves tecnologies relacionades amb la seguretat també ho és. En Manel Grau Serrallers ens mantenim a l'avantguarda de la tecnologia de la seguretat amb la realització de cursos i assistència a congressos per així poder portar els nostres serveis al més alt nivell.


Servei d'urgència 24h / 365 dies

En Manel Grau Serrallers prestem els nostres serveis tots els dies de l'any, sense importar les dates. 24 hores els 365 dies de l'any gràcies al nostre equip de serrallers. Sempre disposem d'un equip de guàrdia per atendre urgències. Si tens algun problema en l'àmbit de la seguretat pots trucar-nos sigui l'hora que sigui. Amb la nostra xarxa de professionals vam acudir en temps reduït i evitem cobrar imports elevats per llargs desplaçaments.


Tracte directe i personalitzat

Tots i cada un dels serveis que atenem des de Manel Grau Serrallers es duen a terme amb un tracte personal directe i exquisit per part dels nostres tècnics professionals. Per a la nostra empresa de serralleria tarragonina el client i la seva satisfacció és la màxima prioritat. Generalment quan es requereix de la nostra intervenció es tracta de circumstàncies incòmodes i ens afanyem per dur a terme la nostra tasca de la manera propera possible.


Treballem amb les millors marques

La qualitat dels treballs que duem a terme des Manel Grau Serrallers també depèn de la qualitat dels materials que emprem. Per això, tenim acords amb les principals marques de material de serralleria i seguretat perquè, la instal·lació de materials de primeres qualitats juntament amb l'experiència del nostre equip donin com a resultat la millor solució per a les necessitats de tots i cada un dels nostres clients. Dierre, Cisa, STS, Fichet, Tesa, Linx, Azbe entre altres són un exemple de les másrcas líders del sector amb les que treballem.


Clients col·lectius

Prestem servei com a serrallers a Tarragona tant a clients particulars com a col·lectius o representants dels mateixos. Disposem de contractes de manteniment o serveis amb preus avantatjosos per a col·lectius: comunitats de veïns, advocats, procuradors, administradors de finques, ajuntaments o immobiliàries són alguns exemples d'aquest tipus de clients col·lectius.


Pressupost sense compromís

Per a la realització de tots els nostres serveis de serralleria a Tarragona portem sempre a terme un pressupost previ sense compromís. En els casos en què és possible fer-ho per telèfon, el pressupost s'indica al client en la mateixa trucada de sol·licitud del servei. Quan no és possible valorar el cas en aquestes circumstàncies, el manyà es desplaça a l'adreça indicada pel client per fer una valoració exhaustiva i poder indicar el cost d'execució abans.


Treballem 24 hores / 365 dies

Alguns dels serveis de serralleria que prestem són amb caràcter d'urgència i no poden esperar al dia següent per a ser realitzats o al fet que passin els festius. Per això no importa l'hora a la qual el client requereixi de la nostra atenció. Comptem amb un equip de guàrdia les 24 hores que es desplaçarà al lloc de la província de Tarragona que sigui necessari per solucionar la incidència.

LES NOSTRES DELEGACIONS A TARRAGONA

Volem que els nostres serveis arribin a tot el territori cesetà i per a això no en tenim prou amb un únic tècnic a la capital. Hem creat una xarxa de serrallers distribuïts en les principals poblacions de la província de Tarragona que no només ens permeten anar més ràpid als serveis d'urgència sinó que augmenta la qualitat i quantitat de serveis que som capaços de prestar en comptar amb l'experiència de tècnics especialitzats en determinades àrees com pot ser: l'obertura de caixes fortes.

Disposem de serrallers apostats en les següents poblacions tarragonines:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.