Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca SALOU

SERRALLERIA A DOMICILI A SALOU

Un dels punts que intentem dur a terme en Manel Grau Serrallers és disposar d'una delegació a cada zona important de Tarragona, és per això que tenim el plaer d'informar que comptem amb un grup de serrallers a Salou especialment destinats allà per poder cobrir tots els serveis que puedar aparèixer i que puguem anar en un temps molt reduït i, el millor de tot, sense augmentar preus per desplaçaments innecessaris.


Salou és una de les zones de Tarragona que més atenció necessiten, sobretot en temporada estival atès que és una zona turística. Té el desavantatge d'atreure la delinqüència més que cap altra. Un estudi recent ha mostrat que l'estiu de 2023 augmentaren els robatoris en vivendes de Salou un 40%, sent això una xifra molt preocupant atès que la solució és relativament senzilla i coneguda per tots.


Serveis urgents de serralleria a Salou.

Consells per millorar la seguretat

Des Manel Grau Serrallers volem fer-vos un petit resum del que heu de fer per dificultar els robatoris en la vostra llar, sobretot en les vivendes adossades i xalets en zones de platja i festa.


Canvi de pany

El punt feble de tota porta i el que primer ataquen els lladres és el pany, per això és de vital importància millorar-la. Hi ha molts tipus de pany que ofereixen una gran seguretat, entre elles, les d'alta gamma, capaços d'evitar qualsevol robatori a través dels mètodes més nous, però no sempre és necessari recórrer a aquestes, ja que depenent de la zona on es trobi la vivenda, serà necessari un nivell o un altre.


Per exemple, no és el mateix una casa situada a la zona de platja de Salou, on els robatoris són més freqüents, que en una tranquil·la zona de Reus, pel que nosaltres t'assessorarem sobre el que necessitaràs per mantenir segura la teva casa.


Treballem amb les millors marques de panys del sector, marques com Tesa, Ezcurra, FAC, Fichet, SAG ... I també oferim forrellats de seguretat, una opció addicional als panys, col·locats a la part alta de la porta per a més tranquil·litat.


Altres serveis urgents a Salou

Obertura de portes

A més del canvi de pany, també realitzem els serveis comuns de serrallers, com són les obertures de portes les 24 hores, disponibles a tota la ciutat, pel que el nostre temps de resposta és mínim, de manera que no hagis d'esperar més del que és necessari per entrar a casa teva o local comercial si perds les claus o algú et manipula el pany.


Persianes metàl·liques

En el sector de les persianes metàl·liques en tota la zona de Salou, oferim un servei d'instal·lació i motorització de persianes tant noves com ja instal·lades, i si cal, la reparació d'avaries en tot tipus de persianes o portes.


Sobre la serralleria a Salou

Tots els nostres serveis estan disponibles les 24 hores, a qualsevol punt de la ciutat. El nostre telèfon està disponible en qualsevol moment que necessitis assessorament o informació de qualsevol tipus. Et donarem un pressupost personalitzat perquè sàpigues en tot moment quant et costarà la feina que necessitis.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 El serraller es trova a Salou?

Sí, a la nostra delegació de Salou treballa personal de la zona, inclosos els tècnics que resideixen a la mateixa població i atenen des d'allà la zona turística de costa i l'interior.


⏱️ Quin temps triguen a arribar?

Els serveis d'urgència dels atenem en menys de 30 minuts. És cert que hi ha un 1% de les vegades que, per circumstàncies (trànsit, tall de carreteres, etc) vam trigar una mica més.


🚨 Atenen urgències?

Sí, la nostra delegació a Salou té sempre disponible, com a mínim, d'un tècnic de guàrdia les 24 hores en qualsevol dia de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.