Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Mestrejament de claus

Mestrejament de claus i panys

Les zones amb multitud de portes com poden ser les escoles o instituts, comunitats de veïns, zones comercials ... Poden ser molt difícils de controlar si no es té un bon sistema de control. Aquest sistema té un nom, mestrejament de panys, el qual ens permet reduir el nombre de claus i controlar totes les portes amb un sol joc, la qual cosa facilita en gran manera tota tasca d'administració.


L'ensinistrament de claus és un procés complex i laboriós, que cal dur a terme només amb coneixement i experiència, ja que si no, podem trobar-nos amb claus que no funcionen i panys inservibles.


Experts en serveis de mestrejament de claus i panys.

Tipus o formes de mestrejar claus

Imagineu per un moment que treballeu en un institut amb més de 50 portes que obrir i tancar cada dia (cadascuna amb el seu pany diferent) i una sola persona per fer tota aquesta feina. Haver d'anar amb un joc de 50 claus seria molt complicat, i per aquest motiu, es va crear el mestrejament de claus. Tots els panys tenen la seva pròpia combinació per obrir a part de fer-ho amb la seva clau, pot obrir-se també amb la clau mestra, de manera que facilita la tasca de la persona al càrrec.


En el servei de mestrejament de claus podem trobar diversos tipus, dividits en grups segons el tipus de claus.


Igualament de claus

Hi ha un disseny de clau que obre tots els panys de l'esquema, sent un pla senzill, ideal per a cases amb diversos panys interiors o petits locals comercials on es vulgui estalviar temps.


Mestrejament de claus simple

Tots els panys s'obren amb una clau mestra a més de per les seves pròpies. És el mètode ideal per a oficines de tamany mitjà, empreses, etc i un dels sistemes més demandats a l'hora de contactar amb serrallers com nosaltres.


Mestrejament per a portal o zones comuns

Aquest tipus de mestrejament es caracteritza per tenir diversos tipus de claus que obren les seves pròpies portes, per exemple, en una comunitat de veïns, claus per al bloc A, bloc B ... i a més de les zones comuns, poden obrir també les de les seves cases o zones privades.


Mestrejament de claus per grups

En aquest esquema es divideixen els panys per grups, els quals tenen la seva clau mestra a més de les seves pròpies claus, i per sota, hi ha una "gran clau mestra", que obre tots els grups sense distinció. Aquest mestrejament és ideal per a hotels, podent separar panys per plantes o edificis d'oficines, dividint-los per empreses.


Mestrejament creuat

Potser el mestrejament més complicat que podem trobar, es tracta de diverses claus mestres que obren panys de diversos tipus, tenint restringits altres grups entre si. Requereix un gran estudi i control de l'esquema de claus i panys per no equivocar cap mestrejament.

Per a mestrejar un grup de claus o panys amb bons resultats es requereix un professional quialificat.

Servei d'igualament de claus a Tarragona

Com a equip de serrallers a domicili a Tarragona amb experiència estem capacitats per realitzar un mestrejament de claus sense error. En Manel Grau Serrallers portem més de 15 anys prestant aquest tipus servei, amb treballs en centenars d'urbanitzacions, edifici d'oficines i empreses a les nostres esquenes, per això, som el grup indicat per a tu. Consulta amb nosaltres la nostra disponibilitat i et prepararem un pressupost a mida perquè sàpigues en tot moment quant et costarà el mestrejament desitjat.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLER

En Manel Grau Serrallers comptem amb un gran equip de serrallers que cobreix tot el territori tarragoní. Disposem de diverses delegacions apostades en poblacions estratègiques. Això ens permet reduir al màxim el temps d'espera dels nostres clients davant la sol·licitud de servei d'urgència i disposar d'una major amplitud de serveis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.