Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Tortosa

SERVEI DE SERRALLERIA A DOMICILI A TORTOSA

Hi ha poblacions a Tarragona, que per la seva localització, estan fora de rang de treball perquè la majoria de serrallers es troben a la capital i no es pot prestar un servei d'urgència estant a més de 80km. És per aquesta raó que hi ha pocs serrallers a Tortosa establerts a la pròpia població, una raó res justa, ja que els problemes de serralleria cal solucionar-los també allà. Per això, en Manel Grau Serrallers tenim un tècnic professional destinat a Tortosa, de manera que pugui acudir als serveis que ens arribin sense haver de donar un temps d'espera que el client no pot assumir.


Sense importar la distància a la nostra seu central a Tarragona capital, els nostres serveis de serralleria a Tortosa són de primera qualitat, mantenint sempre el compromís de disponibilitat de 24 hores i 365 dies.


Serveis urgents de serralleria a Tortosa.

Com a professionals qualificats, prestem un servei integral de serralleria, des del més senzill, fins al més avançat, ideal per a empreses grans, zones industrials o construccions. A continuació us expliquem en què consisteix cada servei que oferim.


Obertura de portes

Un servei per obrir una porta pot donar-se per diversos motius: generalment, les obertures de portes més comuns són les que es solen donar per la pèrdua o robatori de claus, un problema molt comú ja que cada vegada es donen més casos de robatoris a tota la província.


Una obertura professional ha de ser realitzada amb rapidesa i sense danyar cap element de la porta. Una cosa que no tots els serrallers poden aconseguir i que nosaltres garantim sempre. A més d'això, si el pany ha estat forçada o manipulada, podem realitzar un canvi d'aquesta, de manera que millorem la seguretat de la porta.


Canvi de panys

Com comentàvem, realitzem canvis de panys per models de major seguretat. Això té una importància major de la que pensem, donat l'augment d'assalts a les vivendes que es produeixen des de fa uns anys.


Aquests assalts es poden evitar mitjançant la instal·lació de panys d'alta seguretat, els quals són capaços de protegir les nostres vivendes de les tècniques de robatori més punteres, les quals fan estralls entre els panys convencionals, presents encara en més del 80% de les vivendes de Tarragona.


Serveis adicionals

A part d'aquests serveis, també oferim uns treballs de serralleria avançada, com per exemple, l'obertura de caixes fortes de qualsevol tipus, el mestrejament de claus per a urbanitzacions o comunitats de veïns o la instal·lació de persianes metàl·liques i portes de garatge, ja sigui en vivendes particulars o zones industrials i comercials.


Sobre el nostre serraller a Tortosa

El nostre compromís és estar disponibles per a tu en el menor temps possible, cosa que només podem aconseguir si estem a prop teu. El nostre equip de serrallers a Tortosa es troba disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, oferint un temps d'espera mínim i una atenció tant a Tortosa com a les poblacions properes.


Si vols més informació sobre el nostre treball, pots aconseguir-la al nostre telèfon d'atenció el qual, com nosaltres, estarà disponible les 24 hores.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 Sou de Tortosa?

Sí, tenim una delegació dels nostres serrallers a Tortosa on treballa personal de la zona, inclosos els tècnics que resideixen a la mateixa població i atenen des d'allà la zona Sud de la província de Tarragona.


⏱️ Quin temps triguen a arribar?

La proximitat de les nostres delegacions ens permet atendre els serveis d'urgència en menys de 30 minuts (excepte comptades ocasions).


🚨 Atenen urgències?

Sí, la nostra seu a Tortosa té sempre disponible, com a mínim, d'un tècnic de guàrdia les 24 hores en qualsevol dia de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.