Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Canvi de pany

Canvi de panys i forrellats

Si preguntessin quin és el punt més important en la seguretat d'una vivenda, quin diries? Si has pensat en el pany, estàs en el cert, aquest és el principal objectiu dels lladres a l'hora d'intentar entrar a casa, ja que hi ha panys que no ofereixen pràcticament cap resistència als assalts.


Recentment s'ha publicat un estudi realitzat a la província de Tarragona en el qual s'explica que més del vuitanta per cent dels panys d'entrada de les nostres cases són de baixa seguretat, el que significa que pràcticament totes les cases a les que intenti entrar una lladre, li ho posaran molt fàcil, cosa sobre la qual la gent no és conscient i que hauria de ser solucionat el més aviat possible.


Per això sempre diem que és important tenir un bon pany de seguretat, ja que d'aquesta manera, només amb la seva mera presència, dissuadirà els assaltants que tinguin pensat robar a casa teva, i a més d'això, un bon pany comporta tenir també una bona clau, impossible de copiar, cosa que augmenta la nostra tranquil·litat.


Servei urgent de canvi de panys i forrellats.

Tipus de panys de seguretat

Com succeeix en tots els sectors, trobem elements des del més bàsic fins al més complet, i encara que sembli mentida, no sempre és necessari demanar la gamma més alta per estar protegits.


Depenent de la zona de Tarragona en què vius, serà més aconsellable un nivell de seguretat, pensa que no és el mateix una casa a Salou, on la zona turística atreu més delinqüència, que una casa tranquil·la a Els Pallaresos o Masmolets, on una pany de mitjana seguretat podria ser més que suficient.


Para entender esto, podemos fijarnos en nuestras llaves; si tenemos una llave larga y con una pieza dentada en la punta, significa que nuestra cerradura se puede abrir fácilmente con una ganzúa, por lo que deberíamos cambiarla con presteza.


D'altra banda, si per a entrar a casa tenim la clau plana i amb dents en un lateral que coneixem de sempre, vol dir que gairebé amb tota certesa el nostre pany es pot obrir amb la tècnica del bumping, i és de capital importància que canviem el pany, ja que són unes de les que menys seguretat poden oferir davant de totes les tècniques conegudes.


El nostre mètode de canvi de panys

A l'hora de realitzar els canvis de panys, oferim un servei a mida, podent acordar data, horari, tipus de pany i nivell de seguretat. També oferim un servei d'estudi de seguretat a casa teva, podent ajudar-te a comprendre quins punts necessites millorar i quin material utilitzar per a això, de manera que puguis quedar-te totalment tranquil davant de possibles robatoris i assalts.


Els serveis de canvi de panys a Tarragona els realitzem en totes les poblacions, així com a qualsevol hora del dia, ja que, si per qualsevol motiu, necessites canviar el teu pany de manera urgent, pots comptar amb nosaltres per a això, acudirem en el moment de la teva trucada per realitzar el servei i que puguis entrar a casa amb total tranquil·litat.

Prop del 80% dels panys de Tarragona no compten amb els sistemes de seguretat actuals per evitar el robatori.

Servei de canvi de panys a Tarragona

El nostre complet equip de serrallers a Tarragona es troba disponible les 24h per a atendre serveis d'urgència com pot ser el canvi d'un pany. Aquest tipus d'incidents i necessitats poden presentar-se en qualsevol moment i cal que professionals de la serralleria estiguem aquí per donar solució.


Igual que en la resta de serveis que prestem, ens comprometem a donar-te una resposta ràpida dins el territori tarragoní. Et proporcionarem un pressupost previ sense compromís basat en el nostre assessorament professional. Tan sols hauràs de trucar al nostre telèfon d'atenció i ens posarem en marxa.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLERS

Al llarg de la nostra província, tenim diverses delegacions de serrallers situades estratègicament de manera que puguem garantir un temps de resposta mínim. Entre aquestes poblacions, hi ha les més importants en quant a població i també, les més importants per localització, com són les zones de costa, amb més turisme durant l'any i les centrals, que ens permeten desplaçar-nos a les seves poblacions properes de forma més eficient.


En totes les nostres zones de treball ens regim pels mateixos principis; serietat, rapidesa, eficàcia i satisfacció del client. Aquestes són les poblacions de Tarragona en què pots trobar disponibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.