Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca El Vendrell

SOM SERRALLERS A DOMICILI A EL VENDRELL

A l'hora d'estudiar les nostres zones de treball, sempre ens trobem amb la manca de serrallers al Vendrell i la necessitat de desplaçar-nos fins allà amb assiduïtat, per la qual cosa finalment, hem decidit disposar d'una delegació allà per poder oferir els millors serveis amb un temps d'espera mínim per als nostres clients.


Els serveis amb què ens trobem a El Vendrell són molt variats, ja que és una zona d'interior i costa, ens trobem amb els serveis comuns de cada zona, entre els quals hi ha les obertures per robatori de claus o intent d'assalt a les zones de costa, on els robatoris amb força en les portes són més habituals.


Serveis urgents de serralleria a El Vendrell.

Els nostres companys al Vendrell són serrallers especialistes, a més d'obertures de portes i panys, en serveis com la instal·lació de persianes, obertura de caixes fortes o mestrejament de claus. A continuació us deixem un petit resum dels nostres serveis en aquesta zona.


Obertura de portes

Les obertures de portes es poden donar per molts motius, entre ells, els més comuns que són l'oblit de les claus dins de casa, cosa que deriva en obertures senzilles i ràpides, ja que no cal trencar pany.


D'altra banda, les obertures més complexes que ens trobem són les derivades per un robatori de claus o la pèrdua d'aquestes, ja que la dificultat es troba en el fet que les voltes estan donades i requereix d'un treball molt més laboriós i delicat que en altres.


Malgrat tot això, garantim que cada porta acabarà oberta i, sobretot, totalment funcional un cop acabem la nostra feina d'obertura, una garantia que estem orgullosos de complir en cada servei.


Sistemes de seguretat a la llar

El més important per a tots és estar segurs a casa, i això passa per protegir els punts més importants de la vivenda. Aquests són el pany de la porta principal i els punts d'accés secundaris, com finestres, portes de terrasses, garatges ... Per fortificar aquests punts, hi ha diferents sistemes que es poden instal·lar:


Panys de seguretat

S'instal·len principalment a la porta d'accés a la vivenda i que estan dissenyades per evitar els robatoris, ja que tenen protecció contra les tècniques d'assalt més utilitzades actualment, com el famós "bumping", que tant estrall està causant. S'instal·len amb facilitat i el seu cost no és molt elevat, pel que són la millor i més important opció a canviar.


Reixes en finestres

Si la vivenda està situada en un primer pis o té fàcil accés a finestres, la instal·lació de reixes o reixes és gairebé obligatòria, ja que una finestra normal no ofereix prou seguretat. Mitjançant la instal·lació d'una reixa de seguretat, s'impedeix a qualsevol l'accés a l'habitatge per aquest punt, podent així oblidar-se de preocupacions.


Portes de seguretat

Si la teva vivenda té una terrassa, la porta d'aquesta sol ser un punt feble molt aprofitat pels lladres per perpetrar els robatoris, de manera que instal·lar una porta robusta seria una bona idea si volem espantar-los. N'hi ha de molts tipus i marques, i s'instal·len en el mateix moment, moltes vegades sense necessitat d'obra.


El nostre serraller a El Vendrell

Amb tot això, oferim un servei integral de serralleria a El Vendrell, amb serveis urgents les 24 hores, garantint que acudim a la teva trucada en qualsevol moment que ho necessitis. El nostre número està actiu per a la teva tranquil·litat els 365 dies de l'any i t'atendrem amb tota la nostra professionalitat.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 Sou de El Vendrell?

Sí, en Manel Grau comptem amb una delegació a El Vendrell on treballa personal de la zona. Els mateixos serrallers són de El Vendrell i atenen des d'allà la comarca de Baix Penedès i Nord de Tarragona.


⏱️ Quant triguen a arribar?

Gràcies a l'entramat geogràfic de les nostres delegacions som capaços d'atendre els serveis d'urgència a Tarragona en menys de 30 minuts (excepte ocasions especials, és clar).


🚨 Tenen servei d'urgència?

Sí, a la delegació de El Vendrell tenim sempre disponible un serraller les 24h de tots els dies de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.