Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat Caixes fortes

Obertura i instal·lació de caixes fortes

Les caixes fortes són un dels elements més difícils de tractar de tot el sector de la serralleria. D'una banda, ens ofereixen una grandíssima seguretat i garanteixen tenir en lloc segur les nostres pertinences més preciades. Però a l'altra banda de la moneda tenim el problema que pot suposar la pèrdua de claus o de la contrasenya, el que pot derivar en la pèrdua d'aquestes pertinences si no s'encerta amb el serraller adequat.


I és que, encara que podem trobar caixes fortes de diferents nivells de seguretat, totes resulten molt, molt difícils d'obrir de la manera que no toca. Per això, si en alguna ocasió us veieu en aquesta tessitura, el que heu de fer és contactar amb un serraller professional especialitzat en obertura de caixes fortes, algú que sàpiga exactament com obrir-la sense haver de posar en perill el contingut per voler usar força bruta per l'obertura.


Instalación y apertura de cajas fuertes en Tarragona.

Diferents mètodes d'obertura

Cada caixa forta és un món, i per això, és necessari comptar amb l'experiència d'haver treballat durant molts anys amb elles, de manera que es pugui conèixer cada mecanisme i cada mètode de treball, ja que si es fa malament, un treball pot durar hores, o fins i tot pot ser que no s'acabi amb èxit.


En Manel Grau Serrallers comptem amb experiència de més de 10 anys en la obertura de caixes fortes de tot tipus, des de bàsiques, que podem trobar a casa, fins caixes fortes de comerços i industrials.


Hi ha molts mètodes d'obertura, però només alguns pocs garanteixen l'èxit doble, que és el aconseguir obrir i que al seu torn, el contingut estigui intacte, ja que no aconseguir aquest últim punt, és pitjor fins i tot que no aconseguir obrir-la. Per aquest motiu, depenent del tipus de caixa forta que ens trobem, utilitzarem el mètode que millor s'ajusti.


Instalació de caixes fortes

A part de les ja comentades obertures, també oferim un servei d'instal·lació de caixes fortes. Treballem amb tots els tipus de caixes que podem trobar al mercat, sent les caixes fortes encastades les més comunes, però també instal·lem caixes fortes de sòl, camuflades


Treballem amb tot tipus i marques de caixes fortes, incloent caixes fortes amb ranura, amb sòcol, ignífugues, d'alta seguretat i fins i tot, caixes fortes per a hotels. Podem també traslladar-les, desmuntant-la de la situació inicial a la nova, preparant obra si fos encastada i deixant-la totalment operativa.

La nostra dilatada experiència ens permet obrir tot tipus de caixes fortes amb un servei de màxima qualitat.

Servei de caixes fortes a Tarragona

Com a serrallers a domicili a Tarragona, sabem que veure al problema de no poder obrir una caixa forta és una cosa totalment inesperat, oferim el nostre servei d'obertura les 24 hores a tota la província, perquè així, si es donés el cas, només hauràs de trucar-nos i acudirem a l'acte a solucionar-ho.


Com amb tots els nostres serveis, ens comprometem a atendre't les 24 hores del dia, i el que és més important, en qualsevol punt de la província de Tarragona. Només has de trucar-nos i t'ajudarem amb tot el que vulguis saber per obrir o instal·lar el teu caixa forta.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLERS

Al llarg de la nostra província, tenim diverses delegacions de serrallers situades estratègicament de manera que puguem garantir un temps de resposta mínim. Entre aquestes poblacions, hi ha les més importants en quant a població i també, les més importants per localització, com són les zones de costa, amb més turisme durant l'any i les centrals, que ens permeten desplaçar-nos a les seves poblacions properes de forma més eficient.


En totes les nostres zones de treball ens regim pels mateixos principis; serietat, rapidesa, eficàcia i satisfacció del client. Aquestes són les poblacions de Tarragona en què pots trobar disponibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.