Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Persianes metàl·liques

Instal·lació, motorització i reparació de persianes

Les persianes metàl·liques tenen la gran virtut de ser duraderes i eficients, pugen i baixen cada dia sense mostrar problemes durant anys, però com tot, algun dia poden fallar, i és en aquest moment quan cal anar amb compte, ja que no reparar-la a temps pot augmentar els danys i fer la reparació molt més costosa i fins i tot requerir una substitució.


Com a serrallers professionals estem també especialitzats en el tracte de les persianes metàl·liques, en els seus tres principals serveis; instal·lació, motorització i reparació. A continuació us detallem cada un d'ells, perquè sapigueu en què consisteixen i com afrontar cada cas.


Servei urgent instal·lació, motorització i reparació de persianes.

Instal·lació de persianes metàl·liques

A vegades és necessari reemplaçar una persiana, o simplement instal·lar-la des de zero en una nova obra. Sigui quin sigui el motiu, cal realitzar-lo amb cura i detall. Per això, en Manel Grau Serrallers subministrem i instal·lem les millors persianes del sector, una persiana de qualitat i durabilitat, amb el sistema que es desitgi i el tipus de seguretat que sigui millor per al tipus de zona i comerç.


Les instal·lacions es realitzen tant en locals privats, magatzems o locals comercials com en zones industrials, on les persianes es veuen sotmeses a una gran càrrega de treball i necessiten ser resistents i estar ben instal·lades.


Reparació de persianes metàl·liques

De vegades, les persianes metàl·liques es poden veure sotmeses a una gran pressió, patir cops o accidents que facin que es surtin de les seves guies o es bloquege el rotllo superior, de manera que deixen de funcionar. En aquests casos, cal actuar amb cautela i reparar de forma professional, ja que si no, tornarà a fallar i a haver de gastar diners inútilment.


Automatització de persianes

La motorització de les persianes és un treball laboriós, però que obté uns resultats magnífics, ja que permet estalviar-se l'esforç que suposa pujar i baixar una persiana tan pesada com solen ser les de locals. D'aquesta manera, instal·lant un motor al calaix superior, aconseguim que aquesta feina sigui tan senzilla com pressionar un botó i oblidar-nos de la resta.


Treballem amb motors de primeres marques en el sector, com Pujol Muntala, que ens ofereixen una gran qualitat i una vida útil d'almenys deu anys. Si per contra voleu comprar el motor, o teniu un que voleu aprofitar, ens adaptem a això i utilitzem el material que ens faciliteu.

Equip de serrallers amb àmplia experiència en instal·lació, reparació i automatització de tot tipus de persianes.

Persianes metàl·liques a Tarragona

Tot el nostre equip de serrallers a domicili a Tarragona està compromesos amb els nostres clients, per aquesta raó, oferim un servei integral de persianes metàl·liques en tota la província de Tarragona, tant per a particulars com per a professionals.


Treballem amb primeres marques de persianes, com per exemple, LaViuda, que ens permet oferir persianes de tots els estils, des de persianes de PVC fins a les millors persianes de seguretat, de lamel·les o portes de seguretat per a comerços.


Com sempre, estem disponibles per a preparar-te un pressupost a mida que pots sol·licitar en el nostre número d'atenció, on t'atendrem les 24 hores del dia. A més, podem desplaçar-nos fins a la teva localització per visitar la zona en la qual treballar, de manera que puguem assessorar-te a l'acte.

POBLACIONS DE TARRAGONA AMB SERRALLERS

Al llarg de la nostra província, tenim diverses delegacions de serrallers situades estratègicament de manera que puguem garantir un temps de resposta mínim. Entre aquestes poblacions, hi ha les més importants en quant a població i també, les més importants per localització, com són les zones de costa, amb més turisme durant l'any i les centrals, que ens permeten desplaçar-nos a les seves poblacions properes de forma més eficient.


En totes les nostres zones de treball ens regim pels mateixos principis; serietat, rapidesa, eficàcia i satisfacció del client. Aquestes són les poblacions de Tarragona en què pots trobar disponibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.