Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Cambrils

SERRALLERS URGENTS A CAMBRILS

Cambrils és una de les poblacions de costa més importants de Tarragona, la seva localització i la seva època estival fa que siguin necessaris uns serveis de serralleria professional. En Manel Grau també treballem com serrallers a Cambrils, una de les nostres poblacions predilectes, ja que algun de nosaltres som d'allà i podem oferir serveis ràpids i eficaços 24 hores del dia.


Un dels aspectes més importants a l'hora de parlar de serveis de serralleria urgent és la prestesa a l'hora de realitzar-los, pel que si volem cobrir tota la zona de Tarragona, no podem estar centralitzats, ja que hauria poblacions a les que trigaríem massa en arribar.


Per solucionar aquest problema, l'equip tècnic de Manel Grau Serrallers està distribuït per tota la província, i una de les poblacions que no podia faltar era Cambrils, una zona famosa per la seva costa i la seva època d'estiu on cal tenir especial cura amb les nostres llars, ja que els lladres cada vegada estan més experimentats en els assalts silenciosos i poden accedir a les vivendes amb més facilitat.


Serveis professionals de serralleria a Cambrils.

Consells per a millorar la seguretat a Cambrils

En Manel Grau Serrallers treballem per millorar la seguretat, és per això que us volem donar alguns consells per evitar robatoris a casa.


Actualitza el teu pany

Per a evitar que els lladres puguin accedir fàcilment a la teva vivenda, el primer pas que has de donar és instal·lar-te un pany de seguretat a la teva porta, ja que, segons un estudi realitzat a la província, més del 80% de panys són antics i no són segurs contra les noves tècniques d'assalt. Instal·lar un nou pany és senzill i ràpid, i segons el nivell de seguretat que vulguis, el preu pot ser més o menys alt, però la seguretat real mai serà cara.


Presta atenció a les finestres

Les finestres són un punt d'accés molt atractiu per als lladres i generalment vulnerable, sobretot si la vivenda està situada en una planta baixa o es troba a prop de murs que facilitin l'entrada. La col·locació de reixes de seguretat és la millor opció, ja que les finestres de seguretat, amb vidres irrompibles resulten molt, molt cares.


Instal·la una alarma

Si a més de tot això, no et sents totalment segur a casa, l'alarma és una molt bona opció per donar un punt extra de seguretat, ja que alerta a les autoritats i la seva mera presència ja fa que els lladres s'ho pensin dues vegades abans d'intentar el robatori. Una casa desprotegida és sempre un objectiu molt més interessant que una que és capaç de delatar-los.


A part d'aquests tres senzills punts, és important que no comentis amb ningú teus plans de vacances, ja que mai se sap qui pot escoltar-los, tampoc deixis persianes tancades totalment, ja que això és una clara pista que no hi ha ningú a casa, i sobretot, demana a algun veí que buidi la bústia per tu, perquè encara que no ho sembli, les bandes de lladres vigilen tots aquests punts.


Sobre la serralleria a Cambrils

En Manel Grau Serrallers estem molt orgullosos de poder prestar els nostres serveis de serralleria a Cambrils, la nostra població natal. Garantim temps d'espera mínims i uns preus molt ajustats al treballar directament amb el client evitant intermediaris.


Com en totes les altres poblacions, estem disponibles les 24 hores i els 365 dies de l'any per atendre't i ajudar-te en tot el que necessitis.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 El serraller es trova a Cambrils?

Sí, la delegació de Manel Grau Serrallers a Cambrils està composta per personal de la zona, inclosos els tècnics que resideixen a la mateixa població i atenen des d'allí la comarca del Baix Camp.


⏱️ Quant triguen a arribar?

En condicions normals, que és en el 99% dels casos, els serveis d'urgències els atenem en menys de 30 minuts.


🚨 Atenen urgències?

Sí, la nostra seu a Cambrils compte sempre, al menys, amb un manyà de guàrdia 24h tots els dies de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.