Informació SENSE compromís977 27 03 62
cerrajerostarragona.cat/ca Valls

SERVEIS DE SERRALLERIA DE URGÈNCIA A VALLS

A l'hora de prestar un bon servei, els serrallers a Valls no només hem d'oferir preus raonables, sinó que és important també oferir rapidesa, ja que en moltes ocasions, una obertura de portes pot ser molt urgent, i haver d'acudir a Valls des de, per exemple, Tarragona, havent d'esperar més de mitja hora fins a poder realitzar el treball.


Per evitar aquests problemes, en Manel Grau Serrallers disposem d'un tècnic desplaçat especialment a Valls, de manera que es pugui garantir un temps d'espera mínim en tota la població, cosa que en la nostra opinió, és un requisit totalment indispensable.


Serveis urgents de serralleria a Valls.

Com a serrallers professionals a Valls, oferim una gamma de serveis adaptada a les necessitats del client, comprometent-nos sempre a realitzar un servei eficaç i 100% satisfactori. Els nostres serveis estan disponibles les 24 hores en qualsevol punt de Valls i voltants. Aquests serveis s'inclouen en els següents:


Obertura de portes

Els nostres serveis d'obertura de portes a Valls es caracteritzen per ser ràpids, eficaços i sense trencament, estem disponibles les 24 hores a tota la població, acudint a l'acte a cada servei.


Treballem amb tot tipus de portes, podent obrir portes blindades i cuirassades sense problemes, i també qualsevol pany, fins i tot de seguretat, ja que treballem amb les millors eines del mercat de la serralleria, les quals ens permeten, a més d'això, evitar trencaments en la porta o el mateix pany.


A part de realitzar obertures urgents, també treballem amb serveis amb cita prèvia, de manera que si tens alguna porta que no aconsegueixes obrir, però no et corre massa pressa, podem acudir en el moment que ens indiquis.


Canvi de panys

Podem dir que Valls és una població tranquil·la. Almenys, ho és més que Salou, per exemple, ja que no compta amb l'activitat estival d'aquesta última, per això no cal preparar el pany de casa nostra tant com si hagués de protegir-nos de robatoris amb força bruta.


D'aquesta forma, però sense demorar-se massa, és important el fet de millorar el pany de casa nostra, ja que és el punt més feble d'aquesta.


En Manel Grau Serrallers oferim una àmplia gamma de panys, des de les més bàsiques, fins panys d'alt nivell de seguretat, els quals protegeixen de les tècniques d'intrusió més actuals. Treballem sempre amb les millors marques, les quals ens asseguren que prestarem un servei de qualitat i seran panys que duraran dècades a cada porta. Marques com FAC o Ezcurra, conegudes en el sector per la seva durabilitat i seguretat.


Altres serveis de serralleria a Valls

A part d'aquests serveis comuns, també realitzem serveis de serralleria avançada, com poden ser l'obertura o instal·lació de caixes fortes, la instal·lació de persianes mecàniques o el mestrejaments de claus.


Tots aquests serveis estan disponibles per a Valls i poblacions properes, com del Pla de Santa Maria, Montblanc, Nulles, Alcocer o Vilaverd. entre d'altres. A més, si necessites els nostres serveis en alguna zona més allunyada, no dubtis en preguntar-nos, ja que disposem de més serrallers a Tarragona els quals poden estar més a prop que nosaltres i prestar-te un servei més ràpid.


Pots contactar amb nosaltres en el nostre número d'atenció, que trobaràs disponible les 24 hores per a tot tipus de servei de serralleria que necessitis.

Preguntes frequents als nostres serrallers

🔑 Sou de Valls?

Sí, tenim una delegació de Manel Grau Serrallers a la població de Valls on treballa personal de la zona. Els mateixos tècnics són de Valls i atenen des d'allà la comarca de l'Alt Camp i zona Nord de Tarragona.


⏱️ Quin temps triguen a arribar?

Gràcies a la proximitat de les nostres delegacions som capaços d'atendre els serveis d'urgència en menys de 30 minuts (excepte comptades ocasions, és clar).


🚨 Tenen servei d'urgència?

Sí, a la delegació de Valls tenim sempre disponible un tècnic les 24 hores en qualsevol dia de l'any per atendre serveis d'urgència.


📄 Quines garanties ofereixen?

Comptem amb més de 15 anys d'experiència que s'evidencien en la qualitat dels nostres serveis. A més, sempre incloem una garantia per escrit de material i servei prestat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a l'anàlisi i mesurament de la nostra web. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies al nostre lloc.